Over ons

AchterhoekLease is een in de regio Achterhoek opererende onderneming die voor u op zoek gaat naar de financiering die past bij de situatie van uw bedrijf, uw bedrijfsmiddel en uw branche. We maken daarbij gebruik van een uitgebreid netwerk van leaseaanbieders. Daardoor kunnen we u de meest gunstige leaseaanbieding voorleggen. Dat geheel onafhankelijk, met een schat aan ervaring uit de bancaire en financiële sector. Zo heeft u altijd de deskundigheid voor het financieren van uw bedrijfsmiddel – van wagenpark tot machines – tot uw beschikking.

Over onze werkwijze

Ons uitgangspunt is no cure no pay. U betaalt ons niet als u de financiering niet de bemiddeling van AchterhoekLease afneemt. Besluit u uw bedrijfsmiddel via ons te leasen, dan brengen we kosten in rekening voor de bemiddeling. Deze kosten worden bij bevestiging van de opdracht gecommuniceerd en zijn afhankelijk van de complexiteit van de transactie.

AchterhoekLease

Het gezicht van AchterhoekLease is Guido Reusen. Zijn kennis en ervaring in het bankieren in de zakelijke sector en het financieren van bedrijfsmiddelen heeft hij de afgelopen 25 jaar opgedaan bij SNS Bank en Rabobank in Oost Nederland, zowel binnen het MKB als de agrarische sector. Als onafhankelijk ondernemersadviseur heeft hij een no-nonsense mentaliteit en fungeert hij als een nuchtere Achterhoekse bruggenbouwer tussen bedrijven en financiers. Hierbij is hij gesprekspartner voor maatwerk in bedrijfsfinanciering. Zijn missie is samen werken aan uw toekomst en uw ambities mogelijk maken. Wilt u meer weten over zijn diensten als onafhankelijk lease-intermediair of zijn andere (financierings)diensten? Neem dan contact op via info@achterhoek-lease.nl

Over de oprichters

Pascal Borst en Michel Rabelink combineerden met de oprichting van Regio MKB Lease B.V. (o.a. SallandLease en IJsseldeltaLease) hun betrokkenheid bij ondernemers in de regio met een schat aan ervaring in het financieren van bedrijfsmiddelen in diverse branches. Die kennis ervaring deden ze op ABN AMRO, Van Lanschot Bankiers, Deutsche Bank en Rabobank. Ze hielpen honderden ondernemers verder in het realiseren van hun groeiambities. Altijd in de wetenschap dat iedere ondernemer, maar ook iedere onderneming anders is. Maatwerk is vereist. AchterhoekLease, onderdeel van Regio MKB Lease, werkt met die achtergrond aan uw ambities. Dichtbij ondernemers in de regio.

Wilt u een bedrijfsmiddel leasen?

Neem contact met ons op via 0544 - 700 205

Meer weten?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

info@achterhoek-lease.nl
0544 - 700 205

AchterhoekLease

  • Deskundig en ervaren advies
  • Wij zijn thuis in uw regio en branche
  • Wij zijn betrokken bij uw ambities
  • Onafhankelijk advies
  • No cure no pay